popppp

BTemplates.com

Featured Posts

Popular Posts

Beauty

Powered By Blogger
Powered by Blogger.

Lajkujte nas i pratite

Total Pageviews

Culture

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Business

Breaking News

Advertising

Popular Posts

Popularni postovi

Saturday, August 4, 2018

ISPOVEST: JEBANJE ZA DIPLOMU



Profesor

Većina tipova očekuje da neko ko izgleda i ko se ponaša poput mene nema puno dasaka u glavi, i obično se iznenade da imam sve petice i da sam od većine njih pametnija. Većina njih mi deluje glupo i nezanimljivo. Nemam previše problema sa ocenama i većina profesora me voli, ali profesor Marić, koji ima oko 35 godina i predaje mi srpski, jednostavno me je uzeo na pik i ne da mi više od 8 iako mislim da znam najviše od svih koji idu kod njega. To mi se nije svidalo i ja sam odlučila, nakon drugog testa, otići malo popričati sa njim i videti zašto je to tako.
Nakon sata sam mu prišla i rekla da bih želela malo popričati sa njim. Nekako se nevoljno složio i predložio je kako bi najbolje bilo da se nađemo kod njega kod kuće. To je bilo prilično uobičajeno pa sam se složila. Imala sam sličnih poziva od drugih profesora i to je bilo čisto zato što sam im se svidala kao student, ali ovaj me nije volio pa nisam znala imali on kakav plan. Uvek volim biti spremna za svaki slučaj, pa sam se ovaj put obukla seksi.
Obukla sam plavu kratku suknju, lagani pamučni pulover i cipele sa visokom petom. Znala sam da ću privući njegovu pozornost zato jer mi je to bila najkraća suknja, a nisam obukla ni grudnjak. Pojavila sam se te večeri u zakazano vreme. Uveo me je unutra bez trunke ljubaznosti. Njegova kuća je bila čista, ali ne nameštena.
To nije bilo čudno jer se pričalo da živi sam. Odveo me je u sobu koju on naziva ” radnom “. Bila je to prepravljena kućna soba sa stolom, nekoliko udobnih stolica i policom iznad police sa knjigama. Seo je za svoj sto i pokazao mi da sednem na stolicu preko puta njega. Sela sam i namerno sam prekrstila noge tako da je i onako kratka suknja postala jos kraća. Počela sam raspravljati o testovima koje sam napisala i ona mi je odgovorio sa dosadom u svome glasu, da su testovi sasvim uredu. Pitala sam ga zašto mi je dao osmicu, a on je odgovorio da je to sasvim dobra ocena i da se ne bih trebala buniti.
Probala sam zatim započeti razgovor o njegovom današnjem predavanju. Bila je ti za mene stvarno zanimljiva tema tako da se nisam trebala pretvarati. Međutim, on uopšte nije bio impresioniran mojim živim zanimanjem za tu temu. Njegovi odgovori su bili takvi da sam se pitala da li je uopšte prisutan duhom u prostoriji i da li je svestan da sam ja tu. Pretpostavljam da je greška u meni, razmažena sam. Navikla sam od drugih profesora biti nagrađena za svoje učenje. Razmažena sam i činjenicom da me muškarci nisu nikad odbili. Stoga me je počeo ubijati u pojam ovaj profesor, jer razočarao me je na oba fronta. Stoga sam mu rekla ” Ne razumem, moji testovi su OK kako sami priznajete, satovi me stvarno zanimaju i mislim da znam više od bilo koga u razredu.
Šta ja to trebam učiniti da se ja vama svidim ? Što to imate protiv mene ? Bio je iznenađen mojom otvorenošću, ali se brzo pribrao i pogledao me prodornim pogledom. Pogled je trajao dovoljno da bi mi bilo neugodno, a onda je rekao. “Gospođice, moram vam reći kako mi je teško poverovati da ne znate “šta imam protiv vas” kako vi to kažete.” “Ali profesore.. ” odgovorila sam ja uljudno, mada to ne zaslužuje “Ja stvarno nemam pojma šta sam ja to učinila da sam vas naživcirala.” To što sam rekla i nije bila istina jer sam počela naslućivati o čemu se tu radi.
Hladno me je pogledao i rekao ” Ako stvarno niste svesni toga kakve greške pravite, ja ću vam ih rado reći. ” Da se radilo o bilo kome drugom izjurila bih van. Ali ovako zadržala sam osećaje za sebe. želela sam tu desetku. Postalo je jasno da ja neću ništa reći, pa je on nastavio. “Pa, gospođice, odakle ćemo da krenemo. Hoće li to biti onaj vaš ja-sve-znam stav ili da krenemo od onoga molim lepo stava.” Nasmejala sam se sama sebi. Znao je i sam da ja nemam lepo molim stav.
Takav stav u razredu je imalo nekoliko učenika, ali ja nisam bila ta. I usprkos visokom mišljenju o samoj sebi, ipak nisam zavaravala sebe da znam sve. Moj opšti stav je mirnoća i samouverenost. Obično govorim tiho i uljudno i to samo kad me prozovu. Stoga mogu reći da to nisu bili pravi razlozi njegovog preterivanja prema meni. Počela sam uviđati o čemu se tu radi – i uvidela sam kako mogu dobiti ono što želim. “Pa, profesore Marić.” odgovorila sam mirno “Moram reći da sam vrlo iznenađena vašom impresijom o meni.
Ne mislim da imam stavove kako vi to kažete, čak mislim da vi dobro znate ko su ti studenti, ja mislim da je nešto drugo u pitanju, a šta je vas uzrujalo u vezi mene. I mislim da je sad pravo vreme da mi kažete.” Znala sam da će se naljutiti. Profesori ne vole da im se studenti tako obraćaju – posebice – ovaj tip. I isto tako većina studenata ne može to izvesti kao ja. Usta su mu se otvorila i pocrvenela su. I onda je njegov bes eksplodirao baš kako sam i očekivala. “Ti…misliš…da ja tebi…moram reći! Još nisam sreo nekoga ko se odnosi tako prema mentoru bez poštovanja. Ti… mala…”
Njegov glas se izgubio i počeo je kašljati od uzbuđenja. Sigurna sam da je hteo reći “gaduro” ili tako nešto, ali nije mogao to izgovoriti. Samo sam se nasmešila, mirno i hladno. “želiš li da znaš šta mi se ne sviđa kod tebe. Ti… Sve ste vi žene iste. Dolazite u razred odevene izazovno i samo sedite i bacate poglede okolo…Nemoj pokušavati to poreći, jer znam da je to, to. To je potvrdilo moje sumnje. Profesor se napalio na mene i zato me je mrzio. Podigla sam obrve i htela da se obranim, ali on je digao svoju ruku i nastavio. “Vi, mlade djevojke, se sve pretvarate kao da ne znate šta radite, ali mene ne možete prevariti.

Ti znaš prokleto dobro…da prokleto…kako odvlačite pozornost od bitnih stvari i kako motate muškarce oko malog prsta. Pogledaj se…pogledaj u to…što si obukla…ne znam kako bih to nazvao…i dolaziš kod mene obučena u tu…stvar…i očekuješ da ja to ne primetim. Pa, mogu ti reći da sam prozreo tvoju igru. Jesam i ti ne možeš uticati na mene na taj način.” Sad, neke žene bi išle na “iskrenost”, nastojeći igrati na kartu razuma, pa čak se i izvinuti, a zatim bi se potrudile oblačiti pristojnije na njegovim predmetima. Mogu reći da kod njega to ne bi upalilo. On bi blistao zbog upućene kritike koja je upalila, ali svejedno bi mi dao osmicu.
Njegovo ponašanje je upućivalo kako je on seksualno frustriran i da je najvjerojatnije još uvek devica. Najverovatnije je odgojen u strogo patrijarhalnoj porodici. Plus toga sigurna sam da njegova stidljivost i nedostatak socijalnih veština odbijaju žene za koje je on bio eventualno zainteresovan. Tako ja vidim dva načina delovanja prema njemu. Prvi način je, da mu kažem kako je jedini razlog zašto se ja oblačim tako u razredu taj jer želim da me primeti. Mogla bih dalje nastaviti kako me njegova osetljivost uzbuđuje, i kakav je on neshvaćeni genije, i ostala slična sranja.
I onda bih rekla kako sam ga pogrešno shvatila, i da nikad nisam želela povrediti ga. Pala bih mu u naručje , “priznavajući” mu svoju skrivenu tajnu i ljubav prema njemu. Znala sam da bi to upalilo, ali onda bi se on zaljubio u mene, i ja bih morala nastaviti sa radom sve do kraja moga školovanja, a to je skoro puna dva semestra. To jednostavno nije dolazilo u obzir, iako sam znala da sam sposobna za takvo nešto. Ali pomisao da bih morala biti s njim neko duže vreme užasavala me. Srećom, znala sam još jedan način koji je bio kraći, a bio je ugodniji. Sve to prošlo mi je kroz glavu u tih nekoliko sekundi koliko je profesor Marić “pizdio”.
Znala sam da treba stupiti u akciju odmah, ako želim da plan uspe. Ustala sam i stavila ruke na bokove “Profesore Mariću !” rekla sam i gledala ga direktno u oči, a on je pogledom lutao amo tamo “Pogledaj te me, odmah !” Moja iznenadna odlučnost ga je iznenadila i stao je usred rečenice otvorenih usta. “Tako je bolje. Mislim da znam šta vas muči.” rekla sam. Došao je sebi “Nadam se da znate. Objašnjavam kao lud već pet minuta…” “pssss…” ućutkivala sam ga kao što majka ućutkuje dete. “Ja sam čula šta vi govorite.
Govorite o flertu, govorite o neiskrenim ženama i o strasnim stvarima koje one čine muškarcima.” Izdigao se ljutito “I pretpostavljam da ćeš reći kako ti takvo šta ne bi nikada uradila.” rekao je sarkastično. “Ne, ne uopšte. Ja vas nikad u takvo što ne želim uveriti.” rekla sam. “Ti…ti ne bi?” moj odgovor ga je uhvatio ne spremnog. Nema sumnje očekivao je da ću se ponašati nevino i da ću pokušavati sve negirati. “Naravno da ne bi. Ja volim da zavodim druge muškarce, volim da upotrebljavam, recimo, moje “ženske čari”. Nije me sramota, pa čak sam i ponosna na svoje sposobnosti.
Bio je bez reči, pa sam nastavila “Jedina stvar, profesore Marić, nisam bila iskrena. Kad zavodim ne glupiram se nego mislim ozbiljno.” Sad je izgledao kao idiot, a tako je i govorio “Čujte kolegice…nisam siguran…nisam siguran kud nas to vodi, ali ako mislite…” Prekinula sam ga pre nego dođe sebi. “Profesore Mariću…” zastala sam da bih pauzom povećala dramatičnost. Polako sam se okrenula, nagnula napred i uhvatila rukama za stolicu. Gledajući preko ramena u njega nastavila sam “To nas vodi do zaključka da vi morate pogledati moje dupe.” Gledao je u neverici, a ja sam se počela trljati preko suknje po stražnjici. “Hej…da li bi hteli…molim vas…mislim…”
Bio je totalno “sjeban”. “Ma dajte profesore ” rekla sam to maznim glasom “Oboje znamo da se palite na mene od početka semestra. Ne opirite se. Dopustite sebi da osetite uzbuđenje koje raste.” “Čujte me sad kolegice…” počeo je govoriti, ali ja sam se pravila kao da ga nisam čula. Zavukla sam ruku ispod gaćica i počela sam maziti stražnjicu. “Znam da maštate o meni profesore. Koji deo mene zamišljate dok masturbirate, profesore Marić” rekla sam izazovno. Videla sam kako je stidljivo pogledao prema dole znajući da je moj zaključak o maštanju bio ispravan. Znala sam tad da sam odabrala ispravnu taktiku.
Malo sam se ispravila i skinula sam gaćice do kolena, otkrivajući svoju zadnjicu. “Da li maštate o mojoj guzi, ha?” zamahala sam mu stražnjicom. Samo je buljio u mene, a usta su se otvarala i zatvarala bez i jedne reči. Povukla sam nazad gaćice i došla sam do njega. Digla sam majcu i pokazala sam svoje čvrste grudi. “Ili zamišljaš moje grudi dok drkaš?” Sa jednom rukom sam počela masirati svoje grudi “Imam stvarno dobre sise, zar ne ?” Vratila sam majcu nazad i počela sam masirati vaginu kroz suknju. Ili se maštanje odnosi na moju macu. želite li videti moju picu, profesore?” rekla sam.
U očima sam mu mogla videti zbunjenost, iznenađenje i uzbuđenje. “Vidite kolegice…da li bi mogli prestati s tim…” mucao je. Divila sam se sama sebi kako sam uspela ovog hladnog i arogantnog šupka pretvoriti u malečkog klinca. “Ne, neću.” nastavila sam se masirati “Recite mi kako drkate kad mastate o meni. Hajde profesore, reci te mi odmah!” rekla sam to višim tonom. Videlo se kako se bori sa samim sobom. Nema sumnje da je pokleknuo pred mojom samouverenosti, ali moglo se reći da uživa u seksualnom delu. Napokon je progovorio vrlo nesigurno. “Vidite…istina je da sam maštao o vama…ali istina je i da ne volim kad me devojke zavlače…a ti si izgledala kao još jedna od tih… ti i deluješ baš onako kako sam se bojao…okrutna si igraš na kartu moje nesigurnosti…
Hoćeš li molim te prestati !” sad je već vikao. Izgledalo je da će pobesniti ili zaplakati. Ali ako sam želela uspeti morala sam nastaviti sa pritiskom. Nastavila sam se trljati i rekla sam ovaj put nežnije ” Da li mislite da ja sad vas zavlačim?” odmahnuo je glavom. “Pa videćemo. Zašto ne izvadite svoj penis i počnete masturbirati za mene?” Izgledalo je kao da sam ga udarila u stražnjicu. “Zar me nisi čula…sad. Sad sam ti priznao ono što ne priznajem sam sebi. A ti si okrutna i želiš me povrediti.” rekao je to tiho. “Kako možete reći da sam okrutna, kad vam dajem šansu da drkate sa mnom umesto u vašoj mašti. Iznenađujete me.
Želim da se zadovoljite. Hajde, izvadite penis i drkajte, za mene. Skinuću gaćice i pokazati vam macu, samo za vas.” rekla sam. “Pa…” rekao je kao da će se složiti, ali je odjedanput zasutio. “Profesore, ja čekam!” rekla sam čvrsto, dok je on sedio i borio se sam sa sobom. “Ja poznajem muškarce jako dobro, čitam ih kao knjigu. Znam da žarko želite videti moju macu. Ne želim više čekati, profesore, skini te se za mene ODMAH!” povikala sam. Oklevao je nekoliko trenutaka, a zatim me je poslušao.
Lagano se dignuo, otkopčao pantalone i spustio ih dole. Još uvek je izgledao kao da se predomišlja. Bez da išta kažem stavila sam svoje obe ruke u gaćice i počela se trljati kao luda. Počela sam pričati kao kurva ( to oni vole ) “Ohh, moja pička je tako vruća, tako jebeno mokra! Skini se i pokazaću ti je – stavit ću ti je na lice dok budeš drkao – ja znam da ti to voliš!” Tad se potpuno oslobodio. Za manje od trideset sekundi stajao je gol golcat predamnom. Izgledao je kao uplašeni dečkić koji traži odobrenje svoje majke. Proćitala sam ga ispravno: ispod njegove hladne, arogantne površine čučao je nesigurni mali klinac koji je jedva čekao da mu se kaže šta da učini. “Odlično. ” Gledala sam ga odozgora prema dole kao da ga ocenjujem. ” Hajde digni sad ruke iznad glave da ti bolje vidim penis i jaja.” Odmah me je poslušao. “Uh, huh…” rekla sam sa tonom odobravanja u svome glasu “želiš li ti mene sad videti golu?” Da…želim. Rekla si da hoćeš…mislim…da ćeš skinuti suknju…ako…” govorio je isprekidano. “Znam šta sam rekla, u kurac!” povikala sam a onda nastavila mirnije.” Ja ispunjavam svoja obećanja, sve dok me pitaš na lep način. ” probledeo je.
Sad je bio još nesigurniji. “Hm…gospođice…biste li hteli…molim vas skinuti suknju za mene.” “NE, za tebe neću – to ću učiniti za sebe. Ali, ako me pitaš puno pristojnije od toga, mozda hoću.” Pogledao me je besno na tren, ali je zatim odmah pogledao postideno u pod. “Molim vas gospođice da li bi hteli skinuti se. Molim vas. Na kolenima!” “Brzo učite, profesore. U redu, dopusti ću vam da me vidite golu dok vi budete drkali kao mali dečko. Ali pre toga morate leći na pod, na leđa. Hajde profesore.” Poslušao me i bio je na leđima sa kurcem koji je bio u poludignutom stanju.
Stala sam tačno iznad njegovog kuraca, stavila sam ruke na bokove i pogledala sam ga. “Recite mi profesore da li ste ikad radili ovako nešto?” “Ne, ne nisam. Nikad ovako nešto. U stvari…nikad nisam bio sa ženom…onako…” Imala sam pravo da je devica. Izgledao je stvarno osramoćeno zbog toga, iako je imao jaku potrebu podeliti to s nekim. Pitala sam ga “A, šta je sa dečacima, tj. muškarcima?” Kako…ne razumem…na šta mislite…” “Jesi li ikad imao polni odnos sa muškarcem? Jesi li ikad drkao pred muškarcem, jesi li ikad pušio kurac nekome, jesi li ikad jebao nekog muškarca u dupe? Izgledaš kao neko ko bi to volio.” “Ne, nikad! Nikako. Priznajem…da mi ne ide sa ženama…ali nikad me nisu zanimali muškarci.” rekao je gotovo panično.
Znala sam da je govorio istinu. On je jednostavno bio stidljiv i za njega su žene bile nešto nedostižno i nešto o čemu je on maštao. “OK. Verujem ti.” tonom glasa sam mu dala do znanja da sam ga malo pustila da odmori. “Znači nikad nisi bio sa ženom. Kladim se da si imao vruće fantazije. Zar ne?” “Pa…” opet je bio nesiguran. “Da, da…sigurno da jesi. Oboje znamo to. Zato prestani se igrati.” Pre nego li je stigao odgovoriti ja sam nastavila ” Da li si ikad imao fantazije o mokroj pici na svome licu dok drkaš?” “Pa…na neki način…bilo je…” rekao je tiho. “Ma znam, dušo.” rekla sam to mekano. “Dušo, uzmi svoju stvarčicu u ruku i počni drkati.
I gledaj kako se ja skidam. Do kraja!” Njegovo lice se ožarilo kao da je klinac koji je upravo dobio svoje najdraže bombone. Obuhvatio je svoj penis i počeo je masturbirati. Isprva je to činio polagano, a onda sve brže. Dok je on tamo ležao i drkao ja sam polagano počela skidati svoju odeću. Njegov penis je sad bio u punoj erekciji. Polako sam se skidala kao iskusna striptizeta i nisam ništa govorila. Skinula sam sve osim gaćica i cipela. Onda sam ga počela izazivati. Na čas sam pomaknula gaćice u stranu kako bi se nazrela moja maca i onda bih ih vratila brzo nazad.
Povukla sam gaćice da budu skroz blizu moje mace i spustila sam se dole samo nekoliko centimetara od njegovog lica. Ovo ga je raspalilo. Disao je teško i izdizao se bokovima u ritmu svog drkanja. Skinula sam gaćice do kraja i pričala sam mu prljavo. “Ooo, da dušo. Pogledaj u moju macu. Moju mokru macu. Gledaj kako prsti ulaze u nju, kako lagano klize unutra i van.”
Zatim sam se okrenula i sela sam na njegovo lice. “želiš li moju macu ti veliki jebaču. Drkaj taj svoj veliki kurac, drkaj.” “Hoću, hoću…” rekao je bez daha. Bio je blizu orgazma. Iznenada sam uhvatila njegovu ruku i maknula je sa penisa. “Moja ocena je naglo postala desetka jeli tako?” Stenjao je i bio je neodlučan. “Dogovor je ovakav profesore. Ja sad imam desetku. Ja ću sad staviti svoju macu na vaše lice i ti ćeš svršiti. Ako mi pomogneš svaki put kad mi zatreba dok ne završim semestar ja ću doći povremeno i radiću ti stvari o kakvim si samo sanjao. Ako to ne uradiš, otići ću na policiju i reći da si me silovao.
Mislim da ti izbor neće biti težak, profesore. Koja je tvoja odluka, profesore?” “Imate desetku kolegice….i uradiću što god kažete.” delovao je vrlo uzbuđeno kad je to rekao, sigurno je unapred zamišljao naše povremene susrete. “To je dobar dečko.” pustila sam mu ruku i lagano sam se spustila na njegovo lice, prekrivajuci njegova usta. “Ohhh. daaa…” stenjao je, stenjao je od zadovoljstva, a ja sam picom prelazila preko njegovog lica pokrivajući ga sokovima. “Hajde. ” rekla sam zapovednim tonom. “Drkaj tu veliku stvar.
Svrši po sebi, po svom stomaku – tako je – daaa, moja mokra pica na tvom licu – drkaj!” Znala sam da je to za njega previše. Zastenjao je jako, skoro je i vrisnuo, izdigao se bokovima gore pa dolje i zatim je svršio po stomaku, rukama i prsima. Nastavila sam mu govoriti i trljati macu o njegovo lice, a njegovi trzaji su se usporili pa konačno i stali. Nasmešila sam se znajući da mi je ocena sad osigurana do kraja školovanja, ali i sa profesorom Marićem će biti zabavno terati ga da nosi moju odeću, da pije moju pišalinu, uglavnom da radi ono što ja hoću. Pretvorit ću ga u svog roba.

1 comment:

  1. Hej, da pogodim da drkas? 🍆👌🏻💦 I to redovno, heheh! :) Na sajtu < < DRKANJE KURCA > > smo objavili vrele erotske price o grupnom drku, slike i pornice drkanja pa, slobodno dodji da ih vidis. A ako te je smorilo da ga drkas sam, mozes na istoj toj stranici da se prijavis za drk u drustvu.

    Volis oralni seks kao svaki muskarac? 🍌😛👅 Na sajtu < < PUSENJE KURCA > > mozes da citas ispovesti strejt sportista o tome kako im je bio vrhunski ispusen kurac. Ako bi i tebi prijalo da ti se lepo izdudla, ima opcija da se tamo i ti prijavis pa da ti kara prska od srece a da ne moras da zamaras desnicu k'o inace.

    A ako si zeljan dobrog seksa... 👄✔💯 Na sajtu < < JEBANJE U GUZU > > imamo pornjavu, seksi price i golisave slike karanja koje ce ti podici... pritisak (i jos ponesto), a ako bi da ga uturis od pozadi uzivo, mozes tamo i da se prijavis pa da pojebes uzivo k'o pravi jebac.

    Za gejeve postoji sajt < < NAJBOLJE EROTSKE GAY PRICE > > na koji mogu da posaljes svoje vrele dozivljaje ili mastanja, tamo je mejl pa procunjaj i naci ces ga. Zatim objavis svoj tekst. Potpuno besplatno, i anonimno - ako tako zelis.

    Jer, SSSS = Samo Seks Srbina Spasava. 💗💙🤍

    ReplyDelete