popppp

BTemplates.com

Featured Posts

Popular Posts

Beauty

Powered By Blogger
Powered by Blogger.

Lajkujte nas i pratite

Total Pageviews

Culture

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Business

Breaking News

Advertising

Popular Posts

Popularni postovi

Monday, July 30, 2018

VIC: Mujo i Marija Serifovic






Mujo imao želju da posjeti Beograd, čuo je da je to najveći grad na Balkanu i da ima mnoštvo zanimljivog sadržaja, pa odluči da posjeti taj grad. Međutim, kad je stigao, totalno se izgubi u Beogradu pa tako hodajuži ugleda Mariju Šerifović i upita je:



• Izvini momak, gde je ovde Knez Mihajlova? Marija se okrene i rece mu: • Alo bre majmune, nisam ja momak! A Mujo će: • Ne ljuti se bolan, nisam znao da si oženjen!
BONUS VIC 2:Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj državi u SAD. Jednog dana mu uđe cvjećar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, cvjećar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac.
Cvjećar ode sav srećan. Sjutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima prekrasan buket od 20 cvjetova. Drugog dana mu uđe pekar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, pekar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac.
Pekar ode sav srećan. Sjutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima kutiju s 20 krofni. Trećeg dana mu uđe Mujo u radnju. Kad ga je ovaj ošišao, Mujo upita koliko treba platiti.
Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Mujo ode sav srećan. Sjutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima 20 Bosanaca koji čekaju na šišanje.
izvor : vicevi

0 comments:

Post a Comment