popppp

BTemplates.com

Featured Posts

Popular Posts

Beauty

Powered By Blogger
Powered by Blogger.

Lajkujte nas i pratite

Total Pageviews

Culture

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Business

Breaking News

Advertising

Popular Posts

Popularni postovi

Saturday, July 21, 2018

LUNA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG SLOBE! Kada su je spasili urlala Anabeli: Neće se na ovom završiti!


LUNA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG SLOBE! Kada su je spasili urlala Anabeli: Neće se na ovom završiti!

Blogerka Luna Đogani mjesecima se kroz rijaliti "Zadruga" susretala sa osudom naroda zbog toga što je uplovila u vezu sa oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem. 



Kako saznajemo, Đoganijeva je nastavila da proživljava agoniju i po izlasku iz rijalitija, zbog čega je pokušala samoubistvo, ali je njena drugarica pozvala Hitnu pomoć i spriječila fatalni ishod.
Naime, kako izvor blizak Luni navodi, drama se dogodila one večeri kada je Slobodan Radanović gostovao u emisiji "Rada sam" i izjavio da je Kristina Kockar njegova najveća ljubav, dok sa Lunom nije imao ništa ozbiljno.
- Luna je gledala emisiju i prvo se nervirala, a onda je počela da plače, da se trese i histeriše. Pozvala je drugaricu i rekla joj da će poludjeti, da ne može više da izdrži i kako njen život više nikada neće biti isti. Prijateljica je shvatila da je Luna van sebe i odmah je došla kod nje. Dok je stigla, Luna je progutala šaku lijekova za smirenje i lomila je sve pred sobom i vrištala, scena je bila jeziva. Kako su lijekovi počeli da djeluju, umirila se i previše, a na insistiranje drugarice da joj kaže šta je uradila, priznala je da je progutala sedative. Drugarica je odmah pozvala Hitnu pomoć i Luna je prevezena u bolnicu - navodi izvor i kaže da su Anabela i Gagi tek sutradan saznali šta se desilo.
- Isprali su joj želudac i bila je omamljena, a drugarica je ujutru obavijestila njene roditelje šta se dogodilo. Gagi i Anabela su dojurili da je vide, a Luna je tad napala Anabelu. Rekla joj je: "Ti si kriva što me ljudi mrze, ja sam sve u rijalitiju pogrešno uradila, ne mogu da živim s tim. Ne želim više ovako da živim, svi me mrze. Ne mogu ni na ulicu da izađem. Svi me gledaju kao da sam đavo, šta će mi ovakav život. Neće se na ovome završiti". Anabela je pokušala da je umiri, ali Luna je bila bijesna i ljuta, pa su se Anabela i Gagi dogovorili da će u narednom periodu on više da joj se posveti, a Anabela je obećala Luni da se više neće oglašavati ni u medijima ni na društvenim mrežama - govori izvor i dodaje da Luna sada ide kod psihijatra zbog svega što je preživjela.

- Luna sada ide kod psihijatra, morala je da potraži stručnu pomoć. Svi se brinu za nju i nadaju se da će se oporaviti i biti ponovo ona stara Luna - završava izvor blizak blogerki.

0 comments:

Post a Comment