popppp

BTemplates.com

Featured Posts

Popular Posts

Beauty

Powered By Blogger
Powered by Blogger.

Lajkujte nas i pratite

Total Pageviews

Culture

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Business

Breaking News

Advertising

Popular Posts

Popularni postovi

Thursday, July 19, 2018

PROCURILA KIJINA I SLOBINA PREPISKA: Da li se zaista RAZVODE? Evo o čemu se dopisuju!



Sloba Radanović nakon izlaska iz Bijele kuće radi punom parom. Za pjesmu koju je dobio od produkcije, pod nazivom "Nepristojna ponuda", pjevač je odlučio da odradi i spot, a u tome mu je pomogla bivša zadrugarka Ana Korać.





Sloba i Kristina Kockar su riješili da stave tačku na svoj brak i potpisali papire za razvod, a potom se fokusirali na karijeru. No, bez obzira na to, Kija ne časi časa, a da ne pita Slobu za savjet, budući da je i ona uplovila u muzičke vode. Dio njihove svakodnevne prepiske Radanović je podijelio pred kamerom emisije "Premijera".

Da podsjetimo, Kockareva nije bila upućena u to da je Sloba za spot izabrao baš njenu najbolju rijaliti drugaricu. Takođe, Ana je otkrila i to da se sa Kijom dugo nije ni čula, pa ne može ni pretpostaviti kakvu konverzaciju imaju Sloba i Kristina, ali je zato on pokazao dio prepiske.
Sloba je ovom prilikom pokazao telefon, a kamera je usnimila prepisku koja se odnosila na kupovinu automobila. Da li Kija pomaže Slobi da kupi auto ili je nešto drugo u pitanju, nije poznato, jasno je samo da poruke nisu imale emotivnu sadržinu.
Da li će se njihova komunikacija zaustaviti samo na poslovnom planu ili će dopisivanje u jednom trenutku krenuti u drugom smjeru ostaje da saznamo.

(Pink.rs)

0 comments:

Post a Comment