popppp

BTemplates.com

Featured Posts

Popular Posts

Beauty

Powered By Blogger
Powered by Blogger.

Lajkujte nas i pratite

Total Pageviews

Culture

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Business

Breaking News

Advertising

Popular Posts

Popularni postovi

Sunday, July 29, 2018

Luna dobila Slobinu fotografiju sa nepoznatom djevojkom! Uslijedio je pravi HAOS!


POLUDJELA OD LJUBOMORE PA MU NAPRAVILA PAKAO: Luna dobila Slobinu fotografiju sa nepoznatom djevojkom! Uslijedio je pravi HAOS!

Bivši cimeri iz rijalitija ''Zadruga'' Pinkova zvezda Slobodan Radanović i pjevačica Teodora Džehverović ubrzo nakon napuštanja Bijele kuće imali su zajednički nastup u Austriji. Tom prilikom dogodilo se nešto neočekivano.


Naime, Slobi je tada prišla obožavateljka koja je opsjednuta njime i željela je da ga upozna po svaku cijenu. Ova situacija je, kako otkriva naš izvor, izazvala veliku pometnju jer je sve to došlo do Lune Đogani koja je u tom periodu bila veoma povrijeđena zbog pjevača.
"Slobi je prije nastupa prišla djevojka koja je ludo zaljubljena u njega. Željela je da se da upozna po svaku cijenu sa njim. Odmah ga je spopala i pokušala čak i da ga poljubi, međutim sve je to slikao jedan Lunin drug koji se zatekao na nastupu i poslao joj to. Ona je pobijesnila kad je to vidjela, pa ga je odmah pozvala i priredila ljubomornu scenu kao nikad do sada. Plakala je i vikala, a Sloba je bukvalno pozelenio. Međuim, uspio je da se iskontroliše i da odradi nastup do kraja", rekao je dobro obaviješteni izvor.



pink.rs

0 comments:

Post a Comment