popppp

BTemplates.com

Featured Posts

Popular Posts

Beauty

Powered By Blogger
Powered by Blogger.

Lajkujte nas i pratite

Total Pageviews

Culture

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Business

Breaking News

Advertising

Popular Posts

Popularni postovi

Thursday, August 23, 2018

UHAPŠEN NAPADAČ NA SRBE U SUTOMORU Mladić iz Rume u kritičnom stanju, a kada čujete šta je bio povod napadu PAŠĆE VAM MRAK NA OČI!


Uhapšen osumnjičeni mladić iz Bara zbog prebijanja dvojice mladića iz Srbije u Sutomoru.

Plaža Sutomore
Plaža Sutomore, Foto: screenshot youtube
Službenici policije Centra bezbednosti Bar uhapsili su osumnjičenog da je počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Devetnaestogodišnji V.P. (19) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede državljanima Srbije N.S. (19) i G.S. (19), saopšteno je iz Uprave policije.
Državljanin Srbije, N.S. (19) iz Rume, kako je ranije objavljeno, u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.


Evo kako ceo događaj opisuju iz Crnogorske policije:
“Dežurnu službu Centra bezbednosti Bar su danas iz barske Hitne pomoći obavestili da je kod njih u pratnji drugova, bez svesti, doveden N.S. (19) iz Rume. Drugovi N.S. su lekarima rekli da se on sam povredio, odnosno da je pao jer je navodno bio u alkoholisanom stanju. Zbog težine zadobijenih povreda on je upućen u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju u Klinički centar Crne Gore u Podgorici”, saopštili su iz Uprave policije.

Policajci su dolaskom na lice mesta i na osnovu prikupljenih dokaza i obaveštenja dobijenih od građana došla do saznanja da je reč o prikrivanju krivičnog dela.


G.S. (19) iz Rume, Republike Srbije, koji je poznanik oštećenog N.S, je takođe zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture vilice. Njemu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru.
Slobode je lišen V.P. (19) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična dela. Tom prilikom su identifikovana još dva lica koja su bila u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

Osumnjičeni V.P. je, jutros u 5.15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S. i naneo mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice. On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave. Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu, stoji u saopštenju Uprave policije.
Napadnuti mladići ovaj događaj nisu prijavili policiji, već su se vratili u smeštaj koji su iznajmili, da bi nakon nekoliko sati primetili da je oštećeni N.S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u bolnicu.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se V.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasliničko ponašanje, zaključuju u saopštenju Uprave policije.
alo.rs

0 comments:

Post a Comment